Aanmelden topskills teacher

Maak deel uit van ons fantastische
Topskills Team!

 Leuk dat je interesse hebt om deel uit te maken van ons Topsitters team!

Wij willen de wereld graag een stukje mooier maken door kinderen hun talenten te laten ontwikkelen. We zijn hiervoor op zoek naar getalenteerde mensen die hun talenten kunnen delen.

 

Hoe werkt het?

Vanuit Topskills geven we bijles aan huis en creatieve workshops op scholen. Om dit te doen hebben we mensen nodig die het leuk vinden om kinderen echt iets te leren en ze helpen hun passies en talenten te ontwikkelen.

Onze Topskills Docenten krijgen een eigen profiel waarin ze over zichzelf, hun passies en talenten vertellen. Samen met je foto en video waarin je jezelf voorstelt en vertelt wat jouw eigen talenten zijn. Daarnaast bieden wij een skala van workshops aan waaraan jij als docent gekoppeld wordt.

Als Topskills Teacher bepaal je zelf bij je werkgebied, tijden en zijn de verdiensten redelijk hoog.

Na jouw (reeks van) lessen vul je zelf de gewerkte uren in via het systeem, en worden deze binnen enkele dagen aan je overgemaakt.

 

Wat nu?

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en zouden het leuk vinden om je persoonlijk te leren kennen. We willen we je vragen om een aantal vragen hieronder te beantwoorden. Deze vragen zijn bedoeld om te weten te komen wat je bezig houdt, waar je talenten liggen en hoe we die het beste kunnen inzetten.

Onderstaande informatie wordt mede gebruikt als input voor het aanmaken van je profiel op onze website. Uiteraard kunnen we deze informatie samen aanpassen om tot een perfect profiel te komen.

Lieve groet, 

Denise & Marianne

AANMELDEN

Aanmeldformulier Topskills